Publicerad: söndag, 15 september, 2024 - 14:45Uppdaterad: söndag, 15 september, 2024 - 19:37
  • Bilden är från när IFK och TuTo möttes i Mariehamn tidigare i år.

IFK dam kryssade och JIK förlorade

I damernas division 3 spelade IFK Mariehamn oavgjort 1-1 i säsongens sista bortamatch.

Det var TuTo som tog emot i Åbo och hemmalaget tog ledningen efter 13 minuter. Med sju minuter kvar av den första halvleken kvitterade Elvira Åkerholm för IFK och sedan blev det inga fler mål i matchen.

Inför den sista matchen som spelas på lördag hemma mot PaiHa, ligger IFK på sjätte plats i tabellen som innehåller tio lag.

I herrarnas division 5 förlorade Jomala IK hemma mot TuRaKe med 2-3. Gästerna tog ledningen tidigt i matchen. Sen kvitterade Lucas Eriksson efter 25 minuter, men innan halvleken var slut hade TuRaKe gjort ytterligare två mål.

Jon Melander reducerade efter 20 minuter i den andra halvleken, men närmare kom inte JIK. Det blev en stökig avslutning på matchen där hela tre JIK-spelare fick röda kort under de sista minuterna.

JIK har två matcher kvar att spela och ligger på tionde plats, just ovanför nedflyttningsstrecket, med 24 poäng. MaPS 2 placeringen bakom har två poäng färre.