Publicerad: söndag, 1 september, 2024 - 13:35Uppdaterad: söndag, 1 september, 2024 - 14:46
  • Bilden är från när KaaPo besökte Mariehamn tidigare i år.

IFK 2 ledde men förlorade

IFK Mariehamn 2 spelade borta mot tabelltvåan KaaPo i division 3 på lördagen och hade tidigt ledningen, men hemmalaget vände och vann.

Redan efter tre minuter gav Arvid Lundberg IFK 2 ledningen och den höll i sig ända tills det var mindre än 20 minuter kvar av matchen. Men inom loppet av sex minuter gjorde KaaPo två mål och kunde vinna.

IFK 2 ligger på nionde och nästsista plats med tolv poäng i en haltande tabell. Det är på behörigt avstånd till jumbon SalPa 2 som har fem poäng.

Inkommande lördag väntar VG-62 i Nådendal, de ligger placeringen före IFK 2 med en poäng mer.