• IF Fram har spelat klart för säsongen. Arkivfoto.
IF Frams tränare Jonas Karlsson om lördagsmatcherna och säsongen som varit:
Publicerad: lördag, 9 mars, 2019 - 16:44, uppdaterad: lördag, 9 mars, 2019 - 16:55

IF Fram förlorade säsongens sista matcher

Innebandy. IF Fram förlorade båda sina bortamatcher i division 4 på lördagen.

Först mötte man PK och där såg det ett tag ut som att ålänningarna skulle avgå med segern. 34.14 in i matchen ledde man med 5-3 efter att Marcus Karlsson hade gjort två mål och Peter Rikberg, Alexander Hermans och Julius Jakobsson varsitt. Men sedan gjorde PK tre mål på raken och matchen slutade 6-5 till dem. I lördagens andra match mötte IF Fram tabelltvåan SB Naantali 3 från Nådendal och där blev det förlust med 2-7. Simon Holmberg gjorde båda målen för IF Fram i den matchen. Det här var de sista matcherna för den här säsongen för IF Fram som slutar i mitten av tabellen.

Fler Sport

IFK kryssade mot Ilves

Tränaren Peter Lundberg om matchen:
IFK Mariehamn spelade oavgjort 0-0 mot serietvåan Ilves i Tammerfors.

Oskar Welin slutar på en 15e plats i FM

I helgen har FM i bowling spelats och Ålands främsta bowlare Oskar Welin var med bland de 48 bästa som kvalat sig till turneringen.

Stark uppvisning av MGF under Åland Invitational

Malin Pussinen och Smilla Berglund
För andra året i rad anordnade Mariehamns Gymnastikförening Åland Invitational med tävlande från Österbotten, Helsingfors, Gotland, Norrköping samt Åland.

Jomala IK bortabesegrar Åbo IFK

Jomala lyckades att bortabesegra Åbo IFK med 1-2 i herrfotbollens tredje division och därmed ta den andra segern för säsongen.

Ny mästare i ÅM för islandshästar

Jenny Karlsson
ÅM i både fyrgång och T8 för islandshästar avgjordes under lördagen på Ålandstravet. Jenny Karlsson tillsammans med islandshästarna, Dala-dis och Brimi, som hon tävlade med, blir åländska mästare för första gången.

Åland United bryter förlustsviten

Under lördagen mötte Åland United tabelljumbon IK Myran och ÅU hade tre raka förluster bakom sig i ligan. Men ÅU lyckades att bryta förlustsviten och det med råge.

FC Åland kvitterar genom två mål på tilläggstid

Rezgar Amani efter matchen mot Masku
Fotbollsmatchen mellan FC Åland och Masku slutar 2-2 efter två sena mål från hemmalaget i herrarnas division 3. Inte ett orättvist resultat, anser FC Ålands kapten Rezgar Amani.

Jerry Danielsson vann Brändöluffens halvmaraton

Det sjunde årets upplaga av Brändöluffens halvmaraton lockade till sig 34 tävlande i alla olika klasser. 13 öar ska passeras innan man kommer in över mållinjen och för första gången gick loppet norrut.

IFK spelar cupfinal i Mariehamn

Klubbdirektör Peter Mattsson intervjuas:
Fotboll: 100-årsfirande IFK Mariehamn får spela årets cupfinal på Wiklöf Holding Arena i Mariehamn. Finalen spelas lördagen den 15:e juni, exakt klockslag för finalen fastställs på tisdag.