• IF Fram har spelat klart för säsongen. Arkivfoto.
IF Frams tränare Jonas Karlsson om lördagsmatcherna och säsongen som varit:
Publicerad: lördag, 9 mars, 2019 - 16:44, uppdaterad: lördag, 9 mars, 2019 - 16:55

IF Fram förlorade säsongens sista matcher

Innebandy. IF Fram förlorade båda sina bortamatcher i division 4 på lördagen.

Först mötte man PK och där såg det ett tag ut som att ålänningarna skulle avgå med segern. 34.14 in i matchen ledde man med 5-3 efter att Marcus Karlsson hade gjort två mål och Peter Rikberg, Alexander Hermans och Julius Jakobsson varsitt. Men sedan gjorde PK tre mål på raken och matchen slutade 6-5 till dem. I lördagens andra match mötte IF Fram tabelltvåan SB Naantali 3 från Nådendal och där blev det förlust med 2-7. Simon Holmberg gjorde båda målen för IF Fram i den matchen. Det här var de sista matcherna för den här säsongen för IF Fram som slutar i mitten av tabellen.

Fler Sport

ÅU får 2.000 euro för silver och brons

Landskapsregeringen har beslutat att belöna Åland United för deras framgångsrika säsong 2019.

Riefner klar för ÅU

Åland United presenterade i dag det tredje nyförvärvet inför den kommande säsongen i amerikanska Ashley Riefner.

Peltonen stannar i ÅU

Fotboll: Försvarsspelaren Tiia Peltonen har förlängt sitt kontrakt med Åland United och är därmed klar för sin andra säsong i klubben.

Komet II i topp i Ålandsserien

Andra omgången i Ålandsserien i bowling avgjordes under söndagen. Komet II ligger i topp med åtta vinster och sex förluster med den totala poängen 9441.

Jomala IK bortabesegrade Sollentuna

Volleybollherrarna i Jomala IK vann på bortaplan mot Sollentuna B i Division 1 Norra herrar. Matchen slutade 2-3 i set under söndagen.

IFK föll mot Österåker

Pontus Nylén efter förlusten mot IFK Österåker
Hockey: IFK Mariehamns herrar förlorade hemma på Islandia mot IFK Österåker med 2-4 (0-1, 2-2, 0-1). Lagkaptenen i IFK Mariehamn, Pontus Nylen, sa direkt efter slutsignalen att detta är en match som vi ska kunna vinna men att vi var för ineffektiva framför kassen.

Nora Karlsson tog hem storslam i FSGM

Nora Karlsson
Under lördagen arrangerade Mariehamns Gymnastikförening Finlandssvenska gymnastikförbunds specialmästerskap i Bollhalla. 260 gymnaster tävlade i sex olika klasser. Det tävlades i de fyra olika grenar hopp, barr, bom och fristående.

Rick Ketting blev supportrarnas val

Daniel Sjölund
Rick Ketting fick utmärkelsen "Supportrarnas val" av Grönvita fans under IFK Mariehamns avslutningsmiddag. Under tillställningen har det delats ut diverse priser och utmärkelser till spelare och tränare för deras prestation under den gångna säsongen men även för att visa uppskattning för tiden som de har spenderat i klubben.

Robin Sid vill söka sig vidare

Fotboll: Under IFK Mariehamns avslutningsmiddag offentliggjordes det att Robin Sid vill söka sig vidare och testa sina vingar och pröva nya utmaningar i karriären.