Publicerad: söndag, 8 mars, 2020 - 14:49Uppdaterad: söndag, 8 mars, 2020 - 14:49
  • Vasaloppsåkaren Isac Holmström tävlade i FSSM i väntan på fler långlopp. Foto: privat

Holmström sjua i FSSM

Längdskidor: Isac Holmström, tävlandes för IF Sibbo-Vargarna, kom på sjunde plats i lördagens klassiska tävling över 15,3 km i FSSM i Pedersöre. På söndagen slutade hans lag femma i stafetten på 3x10,2 km.

Den tidigare lagkamraten Viktor Mäenpää från Ski Team Mäenpää vann lördagens individuella lopp på tiden 38:39.7. Holmström var 2 minuter och 25 sekunder efter i mål.

Lennart Holmström blev trea i H50-klassen som skidade 5,1 km. Stig Orre blev trea i H65-klassen på samma distans.