Publicerad: tisdag, 23 maj, 2023 - 12:34Uppdaterad: tisdag, 23 maj, 2023 - 12:53
  • Adelina Engmans Hammarby ligger trea i allsvenskan. Foto: FBF

Hammarby kryssade på hemmaplan – Engman på bänken hela matchen

Fotboll: Adelina Engmans Hammarby IF spelade oavgjort, 2-2, hemma mot FC Rosengård i damallsvenskan under måndagskvällen.

Adelina Engman satt på bänken hela matchen och fick se bortalaget ta ledningen i mitten av den första halvleken innan Hammarby med två mål på två minuter kunde vända matchen i slutskedet av första halvlek.

FC Rosengård kvitterade i andra halvlek och fick ett gyllene läge att avgöra matchen på övertid när laget fick en straffspark men den före detta Åland United-målvakten Anna Tamminen kunde rädda och lagen delade på poängen.

Hammarby IF ligger trea i tabellen efter nio omgångar och har fyra poäng upp till serieledande Piteå IF.