Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 25 januari, 2022 - 12:46Uppdaterad: tisdag, 25 januari, 2022 - 16:24
  • Alvaro Ngamba. Foto: IFK Mariehamn

Fransk mittfältare till IFK

IFK Mariehamn har kommit överens om ett avtal med mittfältaren Alvaro Ngamba. Det handlar om ett låneavtal med Ngamabas nuvarande klubb FC Kolos Kovalivka i Ukraina.

Alvaro Ngamba är 23-årig central mittfältare från Frankrike. Han är skolad i OGC Nices spelarakademi och tillhörde också Nices A-lagstrupp säsongen 2016-2017. Efter sin tid i Nice har han representerat klubbar i Italien, Belgien och Ukraina. FC Kolos Kovalivka, som Ngamba nu tillhör, spelar i den högsta ligan i Ukraina och Ngamba har gjort tiotalet matcher för klubben.

IFK har nu kontrakt med 20 spelare inför årets säsong, men då är målvaktstränaren Johan Sundman inräknad som en av fyra målvakter. IFK siktar på att ytterligare förstärka truppen med en eller två mittfältare och två anfallare.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »