Publicerad: måndag, 23 maj, 2022 - 12:16Uppdaterad: måndag, 23 maj, 2022 - 17:43
  • Truppen från Gymnastics Åland. Foto: Gymnastics Åland

Framgångar för gymnasterna i Stockholm

Det blev stora framgångar för de åländska gymnasterna i Hammarby cup i Stockholm med flera medaljer.

Stina Ekstrand vann mångkampen i den svårare klassen Rikspokalen med totalpoängen 48,1. I de enskilda grenarna vann Ekstrand på barr och bom, kom tvåa i fristående och trea i hopp. Nova Lundsten kom på fjärde plats med 42,2 poäng i mångkampen.

I Regionspokalen, klassen under, kom Edit Virta på andra plats i mångkampen med 42,6 poäng, 0,4 poäng efter segraren från hemmaklubben.