Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 14 maj, 2022 - 19:06
  • FC Åland fick jubla två gånger i dag, men det räckte inte till seger. Bilden är från en match tidigare i år.

Förlust i toppmötet för FC Åland

Det blev förlust i den tidiga seriefinalen i division 3 för FC Åland när P-Iirot vann på hemmaplan efter ett sent segermål.

P-Iirot avgjorde i den tredje tilläggsminuten när de fick en straff och på den gjorde sitt tredje mål för dagen. Före det hade FC Åland haft ledningen med 2-0, redan efter tre minuter kom det första målet genom Johannes Nordenholm och ungefär 20 minuter senare ökade Felipe på till 2-0. Men innan halvleken var slut hade hemmalaget både reducerat och kvitterat.
- I den andra halvleken stod matchen och vägde och lite oturligt blev det straff efter en hands i slutet av matchen, sade Rezgar Amani.
FC Åland ligger nu på tredje plats med nio poäng efter fyra matcher. Åbo IFK har 13 poäng och P-Iirot har 15 poäng, men båda har spelat fem matcher.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »