Publicerad: lördag, 18 februari, 2023 - 18:15Uppdaterad: lördag, 18 februari, 2023 - 18:16
  • Senja Salo nr 4, Sanni Ojanen nr 6, Dana Leskinen nr 11 och Riikka Lilja nr 20. Foto: FBF

Finland U23 kryssade mot Danmark

Finlands U23-landslag spelade oavgjort 1-1 mot Danmark i en träningslandskamp i hallen i Eerikkilä på lördagen.

Samtliga fyra Åland United-spelare som är uttagna i truppen fick spela från start. Senja Salo, Sanni Ojanen, Dana Leskinen och Riikka Lilja fick alla förtroendet från start.

Danmark tog ledningen redan i den första minuten och sen dröjde tills det var drygt tio minuter kvar av matchen innan kvitteringen kom genom Emilia Kupsanen.

På tisdag möts lagen i en ny träningsmatch.