Publicerad: onsdag, 8 februari, 2023 - 14:22Uppdaterad: onsdag, 8 februari, 2023 - 15:03
  • Öppningselvan mot Island med Tilda Råtts(nr 20) i mitten av främre raden. Foto: FBF

Finland U17 förlorade mot Island

Finlands U17-landslag förlorade den sista matchen i träningsturneringen i Portugal när Island vann med 2-1 i går.

Finland tog ledningen i slutet av första halvlek. I mitten av den andra halvleken kvitterade Island och segermålet kom i den tredje tilläggsminuten.

Ålands Uniteds nyförvärv Tilda Råtts spelade från start och byttes ut efter 54 minuter, hon ersattes då av lagkamraten i ÅU, Olivia Ulenius.

Turneringen i Portugal där Finland tidigare besegrade Slovakien och Portugal var uppladdningen inför det fortsatta EM-kvalet som spelas i Nederländerna under första halvan av mars. I kvalet väntar Sverige, Wales och hemmanationen Nederländerna.