Publicerad: onsdag, 27 oktober, 2021 - 10:24Uppdaterad: onsdag, 27 oktober, 2021 - 15:11

Finland förlorade mot Irland

Finlands damer åkte på en tung förlust i VM-kvalet när Irland vann med 2-1 på Olympiastadion i Helsingfors.

Adelina Engman gjorde sitt andra mål i VM-kvalet när hon kvitterade till 1-1 i början av den andra halvleken. Men Irland gick till ledningen igen bara fyra minuter senare och Finlands forcering på slutet gav inte några fler mål.

Trots förlusten ligger Finland kvar på andra plats med sex poäng efter ledande Sverige som har nio poäng, men Irland har en match mindre spelad och kan komma upp på samma poäng som Finnland och i VM-kvalet är det inbördes möten som går före målskillnad.

I slutet av november vänta Sverige i Göteborg och sen tar VM-kvalet paus under vintern och nästa match spelas i mars.