Publicerad: lördag, 13 juli, 2019 - 17:12Uppdaterad: lördag, 13 juli, 2019 - 17:16
  • Rezgar Amani gjorde mål på straff. Arkivfoto.

FC Åland vann mot TOVE

Fotboll. FC Åland vann bortamatchen mot TOVE med 3-1 på lördagen.

Det var dock TOVE som gjorde matchens första mål efter drygt en halvtimme och i paus var de fortfarande i ledning med 1-0. Men i andra halvlek kvitterade FC Åland genom Rezgar Amani på en straff och sedan utökade man till 2-0 genom Ted Göstas och 3-0 genom Daniel Boman.
FC Åland ligger tvåa i tabellen, bara en poäng bakom serieledarna Peimari UTD. Nästa helg, den 20 juli, möter man tabellsexorna SoVo i Rangsby.