Publicerad: lördag, 8 september, 2018 - 17:53Uppdaterad: lördag, 8 september, 2018 - 19:48
  • Jimmy Sundman gjorde två mål för FC Åland. Arkivfoto: Malin Lundberg.

FC Åland vann mot jumbon

Fotboll. FC Åland vann lördagens bortamatch mot tabelljumbon FC Boda med 3-1.

Rezgar Amani gjorde matchens första mål i den 42:a minuten. Strax före paus kvitterade FC Boda genom Fredrik Börman, men i andra halvlekens 61:a minut gick FC Åland på nytt upp i ledning genom mål av Jimmy Sundman. På stopptid fastställde Sundman resultatet då han gjorde FC Ålands tredje mål för dagen.

FC Åland har i och med segern 41 poäng och man ligger tre poäng efter serieledarna Pallo Iirot, men de har en match mindre spelad och möter mittenlaget Wilpas i morgon söndag.