Publicerad: lördag, 1 juli, 2023 - 17:50Uppdaterad: söndag, 2 juli, 2023 - 12:22

FC Åland vände och vann mot TPK

I herrfotbollens division tre vände FC Åland ett 0-1-underläge till seger med 3-2 på lördagen.

Åbolaget TPK gick upp i ledning i den 13:e minuten på Markusböle och det var också första halvlekens enda mål. I den andra halvleken kvitterade Max Peterson i den 50:e matchminuten och bara två minuter senare gjorde Rezgar Amani 2-1 för FC Åland. Jimmy Sundman utökade ledningen i den 65:e minuten, innan TPK reducerade till 3-2 drygt tio minuter innan slutet.

FC Ålands nästa match i division tre är den 29 juli, då man tar emot Björneborgslaget MuSa på hemmaplan.