Publicerad: lördag, 19 juni, 2021 - 19:30Uppdaterad: lördag, 19 juni, 2021 - 19:50
  • Rezgar Amani gjorde FC Ålands mål. Arkivbild.

FC Åland förlorade premiären

FC Åland förlorade seriepremiären i division 3 med 1-4 mot VG-62 i Nådendal.

Hemmalaget tog ledningen redan efter sex minuter. Sedan kvitterade Rezgar Amani efter en knapp halvtimme, men innan halvleken var slut hade VG-62 tagit ledningen igen. Med 20 minuter kvar av matchen utökade hemmalaget ledningen och det sista målet kom just innan full tid.

Nu har FC Åland spelledigt över midsommar och nästa match spelas den 3 juli då Pallo-Iirot kommer på besök till Åland.