Publicerad: lördag, 23 september, 2023 - 17:07Uppdaterad: lördag, 23 september, 2023 - 18:51
  • Samuel Nordberg gjorde FC Ålands mål. Bilden är från en match tidigare under säsongen.

FC Åland förlorade mot tabelljumbon

FC Åland förlorade lördagens bortamatch mot Paimion Haka som inför matchen parkerade sist i division 3-tabellen.

Matchen slutade 2-1 till hemmalaget PaiHa efter att Samuel Nordberg gett FC Åland ledningen sent i den första halvleken. PaiHa vände dock matchen i andra halvlek efter mål i den 55:e minuten genom Vinilson Gomes Mota och på övertid satte Khalid Muse matchavgörande 2-1.

FC Åland ligger på sjunde plats i tabellen med två matcher kvar av säsongen.