Publicerad: lördag, 16 oktober, 2021 - 18:44Uppdaterad: söndag, 17 oktober, 2021 - 16:30
  • FC Åland föll ännu en gång på målsnöret. Arkivfoto.

FC Åland föll - slutade tvåa

Fotboll: FC Åland föll med 1-2 hemma mot Pallo Iirot i säsongens sista match och slutade därmed tvåa i division 3.

FC Åland var piskade att ta poäng i den sista matchen för att behålla serieledningen och säkra kvalplatsen till division 2. Men istället blev det förlust med uddamålet på WHA i Mariehamn där Pallo Iirot fick jubla som seriesegrare efter slutsignalen.

Gästerna tog ledningen efter 20 minuter och ökade på till 2-0 i den 77:e minuten. Reduceringen från inhopparen Elia Hagström, FC Åland, i den 86:e minuten blev inte mer än ett betydelselöst tröstmål.

FC Åland slutar tvåa, endast två poäng bakom Pallo Iirot.