Publicerad: lördag, 23 april, 2022 - 20:13Uppdaterad: söndag, 24 april, 2022 - 14:32

FC Åland avgjorde på stopptid

Fotboll: Det blev seger med 2-1 i hemmapremiären av division 3 när FC Åland avgjorde på stopptid mot Masku.

Elia Hagström gav FC Åland ledningen i den 18:e minuten. Än värre blev det för Masku i den 29:e minuten när laget drabbades av en utvisning.

Men trots det numerära övertaget lyckades inte FC Åland utöka ledningen. Istället kvitterade Masku i den 74:e minuten.

FC Ålands lagkapten Rezgar Amani fick syna det röda kortet i matchens 88:e minut. Men FC Åland matade bollar mot Maskus straffområde och i den 94:e minuten slängde Elias Eriksson sig fram på ett inlägg och styrde in 2-1.

FC Åland har inlett säsongen med två raka segrar.