Publicerad: söndag, 19 februari, 2023 - 17:47Uppdaterad: söndag, 19 februari, 2023 - 21:03
  • FBC Åland vann söndagens hemmamatch. Foto: Owe Sjöblom

FBC Ålands herrar vann målrik match

FBC Ålands herrar vann över IBS Fålhagen med 8-5 i en viktig match i innebandyns division 3 på söndagen i Vikingahallen.

Båda lagen ligger runt det negativa kvalstrecket och söndagens vinst gjorde att FBC Åland knappade in på IBS Fålhagen.

Men det var gästerna som började matchen bäst, efter den första perioden ledde Fålhagen med 4-3. Men från den andra perioden och framåt var det FBC Åland som hade taktpinnen och när det andra periodvilan kom ledde hemmalaget med 6-5 och så blev det ytterligare två mål i den avslutande perioden.

Målen gjordes av Alexander Grundström 4, Fredrik Engström 2 och varsitt av Anders Widesköld och Kenny Lindqvist.

FBC Åland ligger på nionde plats, just under kvalstrecket med 21 poäng. IBS Fålhagen är placeringen före med en poäng mer.