Publicerad: söndag, 22 oktober, 2023 - 13:55Uppdaterad: söndag, 22 oktober, 2023 - 20:55

FBC Åland förlorade mot Tobo/Örbyhus

FBC Ålands herrar förlorade med 4-7 mot Tobo/Örbyhus FF på lördagen.

Gästerna Tobo/Örbyhus ledde med 1-0 efter den första perioden. I den andra perioden kvitterade Kenny Lindqvist efter 7.46, men med mindre än en minut kvar av perioden gick gästerna upp i en ny ledning.

Ledningen utökades sedan i början av den tredje perioden och lagen turades sedan om att göra mål fram till att ställningen var 4-5. Under de sista 15 sekunderna gjorde Tobo/Örbyhus matchens sista två mål och slutresultatet skrevs alltså till 4-7. Målskyttar för FBC Åland under den tredje perioden var Daniel Gräsbeck, som gjorde två mål, och Anders Widesköld.

Efter fyra spelade matcher ligger FBC Åland på åttonde plats i tabellen i innebandyns division tre.