Publicerad: söndag, 27 november, 2022 - 17:22Uppdaterad: söndag, 27 november, 2022 - 17:24
  • Cajsa Kronström gjorde ett av målen. Arkivbild.

FBC Åland dam kom ikapp

Inför den sista perioden låg FBC Ålands damer under med 0-2, men när slutsignalen ljöd hade FBC Åland bärgat en poäng i division 3.

Gästerna FBC Uppsala U tog ledningen i den första perioden och utökade med lagets andra mål i den andra perioden. Men i mitten av den tredje perioden kunde FBC Åland först reducera och sen kvittera. Jenny Engblom gjorde det första målet för FBC Åland efter drygt nio minuter och en minut senare fastställde Cajsa Kronström slutresultatet.

I och med poängen gick FBC Åland upp på andra plats, men det är otroligt jämnt i toppen. Inte mindre än fem lag har 13 poäng och på sjätte plats finns Uppsala U med tolv poäng.

Även herrarna skulle ha spelat i dag, men den matchen blev flyttad.