Publicerad: lördag, 7 mars, 2020 - 17:23Uppdaterad: söndag, 8 mars, 2020 - 21:03
  • Pontus Åsbrink och Niklas Maripuu tackade för senast genom att sänka IFK. Foto: Hasse Persson-Bru.

Ex-IFK:are sänkte IFK

Fotboll: IFK Mariehamn förlorade lördagens träningsmatch borta mot Superettanlaget Akropolis IF med 1-2. Niklas Maripuu och Pontus Åsbrink som spelade i IFK 2018 bärgade segern för Akropolis, medan Maximo Tolonen reducerade i den andra halvleken.

Niklas Maripuu gjorde 1-0 på straff för Akropolis cirka 20 minuter in i matchen. Pontus Åsbrink ökade på till 2-0 tidigt i andra halvlek.

IFK som gjorde en starkare andra halvlek fick till slut utdelning genom Maximo Tolonen med drygt 20 minuter kvar av matchen. Men Akropolis lyckades hålla undan och bärga segern.