Publicerad: söndag, 29 oktober, 2017 - 19:24

Engman målskytt för Göteborg

Fotboll: Adelina Engman blev målskytt när Kopparbergs/Göteborg FC tog en viktig seger som förde laget upp från nedlyttningsplats.

Efter en mållös första halvlek mellan det damallsvenska topplaget Eskilstuna United och Göteborg så var det hemmalaget Eskiltstuna som tog ledningen knappa tio minuter in i den andra halvleken. Men kvitteringen genom Adelina Engman kom bara två minuter senare och blev början till vändningen. När slutsignalen ljöd stod Göteborg som segrare med 5-1. En seger som förde laget upp från nedlyttningsplats med två poäng till godo när två omgångar återstår.