Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 20 mars, 2024 - 14:08Uppdaterad: onsdag, 20 mars, 2024 - 16:57

Datumet för IFK - Norrtälje IK klart – uppgifter cirkulerar att bästa kvaltvåan tar klivet upp

Nu är ett nytt datum klart för den i söndags uppskjutna matchen i hockeykvalet till division 2 mellan IFK Mariehamn och Norrtälje IK. Matchen kommer att spelas söndagen den 7 april med nedsläpp klockan 14.45 i Islandia. 

Inför kvalet stod det klart att gruppvinnarna i de två kvalserierna skulle ta en varsin plats i division 2 nästa år, men att även andraplatsen kunde innebära uppflyttning. 
Rykten på svenska sidan gör nu gällande att det redan är klart att den bästa tvåan i de två kvalserierna får ta klivet upp till division 2. 
– Vi har hört om de uppgifterna men har inget bekräftat. Vi väntar på svar från hockeyförbundet vad det är som gäller. Stämmer de uppgifterna kan den sista matchen mot Norrtälje bli otroligt viktig, säger IFK:s tränare Calle Juslin-Nyqvist.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »