Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 29 september, 2022 - 14:15
  • Daniela Haglund vill fortsätta skapa en bra miljö för dam- och flickspelare.

Daniela Haglund fortsätter i IFK

Daniela “Nela” Haglund fortsätter som dam- och flickansvarig i IFK Mariehamn. Hon har haft tjänsten ett år och har nu kommit överens om en förlängning med klubben.

Därmed lämnar hon sin tjänst som sportchef vid Ålands Fotbollförbund, ÅFF, vid årsskiftet.

IFK skriver i ett pressmeddelande att de är nöjda över att Daniela Haglund fortsätter inom föreningen för att utveckla dam- och flickfotbollen.
- Nu får vi kontinuitet och får behålla en person som verkligen brinner för flickfotbollen, kommenterar IFK:s ordförande Mikael Granskog i pressmeddelandet.

- Jag tror verkligen vi har något väldigt bra på gång på flick- och damsidan, med allt fler fotbollsintresserade tjejer, samt ideella tränare och ledare som engagerar sig enormt för att skapa en bra miljö för tjejerna att utvecklas i, säger Daniela Haglund.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »