Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 10 oktober, 2018 - 08:19Uppdaterad: onsdag, 10 oktober, 2018 - 09:40

Daja vill spela med IFK – oavsett nivå

Fotboll. Daniel ”Daja” Sjölund flyttar hem till Åland nu i november. Till Yle Sporten säger han att han vill spela åtminstone ett år till, och då blir det med IFK Mariehamn - oavsett om laget finns kvar i ligan eller inte.

– Absolut, det är planen. Oavsett vilken division det sen kan tänkas bli. Jag hoppas så klart att laget håller sig kvar och i värsta fall kan det bli kval som de förhoppningsvis kan lösa, säger Daniel Sjölund till Yle
.
Han säger också att det blir en nytändning att återvända till Åland och få spela i en ny miljö och träffa nya människor igen. Ännu har han inte skrivit på något kontrakt men han säger att han och tränaren Peter Lundberg vet var de har varandra.

I Yle-intervjun säger Sjölund att han spelar så länge han och kroppen orkar, och sedan är han intresserad av att utbilda sig till tränare.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »