Publicerad: lördag, 27 maj, 2023 - 21:25Uppdaterad: söndag, 28 maj, 2023 - 12:22
  • FC Åland var nära att gå till ledningen efter en hörna. Foto: Owe Sjöblom

Både FC Åland och IFK dam kryssade

FC Åland spelade oavgjort 1-1 hemma i Rangsby mot Masku i herrarnas division 3 på lördagseftermiddagen.

Det var gästerna som tog ledningen efter tio minuter. Men bara minuten senare kom kvitteringen när Michael Fonsell tryckte dit ett långskott. Några fler mål blev det alltså inte i matchen, trots att båda lagen hade någon möjlighet att sätta dit ett ledningsmål.

FC Åland ligger på sjätte plats med åtta poäng efter sex matcher spelade.

I damernas division 3 spelade IFK Mariehamn även de 1-1 borta mot LiePa. Efter en mållös första halvlek var det hemmalaget som gick till ledningen efter åtta minuter i den andra halvleken. Kvitteringen kom i den 90:e minuten genom Tilda Engström

IFK ligger på nionde och nästsista plats i tabellen med fyra poäng efter sex matcher.