Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 10 december, 2021 - 11:14Uppdaterad: fredag, 10 december, 2021 - 13:05

Baba Mensah till IFK

Mittbacken Baba Mensah har skrivit på ett avtal med IFK Mariehamn för den kommande säsongen, avtalet innehåller även en option för 2023.

Den nu 27-årige Mensah har tidigare spelat finsk ligafotboll i Ilves där han gjort 48 matcher och har bland annat varit med och vunnit finalen i Finlands Cup mot IFK Mariehamn 2019 och ett ligabrons 2017. I augusti lämnade han Ilves och kommer nu senast från HJK-organisationen där han representerat Klubi 04 i division 1.

- Vi är glada över att kunnat knyta Mensah till oss inför 2022 års ligasäsong som central försvarare. Baba är en rutinerad spelare som gjort nästan 50 ligamatcher. Han är en lång, stark och tuff försvarare att spela mot. Med Mensah i laget börjar så småningom de defensiva pusselbitarna falla på plats, kommenterar klubbdirektör Peter Mattsson i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »