Publicerad: söndag, 10 februari, 2019 - 17:49Uppdaterad: söndag, 10 februari, 2019 - 22:15
  • Rosa Maria Herreros Ossorio möter ett inkast från Mikaela Frondelius. Foto: Owe Sjöblom

ÅU vidare i cupen

Åland United vann över division 1-laget PK-35 Helsingfors med 2-0 i gruppspelet i finländska cupen i Eckeröhallen.

Det första målet kom redan i den fjärde minuten när Sara Nordins långskott hittade rätt. 2-0 kom efter en frispark från kanten i början av den andra halvleken och i röran i straffområdet hamnade bollen framför fötterna på Pille Raadik som kunde slå in den i mål.
Trots segern för ÅU så hade gästerna en hel del av initiativet i matchen. ÅU försvarade sig bra och släppte inte till några chanser och målvakten Anna Tamminen hade en ganska lugn eftermiddag.
ÅU vann gruppen och får möta TiPS från Dickursby i den första utslagsmatchen och den spelas inkommande lördag på bortaplan för ÅU:s del.