Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 7 oktober, 2021 - 13:18Uppdaterad: torsdag, 7 oktober, 2021 - 14:36
  • ÅU har klart med sitt första nyförvärv utifrån. Arkivbild.

ÅU värvar Lilja

Åland United har gjort klart med sitt första nyförvärv utifrån inför säsongen 2022. Det är 19-åriga Riikka Lilja som närmast kommer från JyPK där hon spelat de två senaste åren.

I år har Riikka Lilja varit med i 13 matcher och på dessa har hon gjort tre mål. Hon är en offensiv spelare som helst håller till på kanten, men hon kan även spela centralt.

- Jag är väldigt ivrig över möjligheten att få spela för Åland United. Jag tror att detta lag är precis rätt ställe för mig just nu, där jag kommer att få utvecklas såväl som spelare som människa. Jag vill hjälpa Åland United att nå framgång och jag väntar ivrigt på att få spela hårda och tuffa matcher, säger Riikka Lilja i ett pressmeddelande från klubben.
Kontraktet som är undertecknat är av modellen 1+1.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »