Publicerad: lördag, 26 september, 2020 - 18:50Uppdaterad: lördag, 26 september, 2020 - 19:55
  • Ode Fulutudilu har just tagit ett avslut. Foto: Owe Sjöblom

ÅU vann över PK-35

Åland United tog en rätt bekväm seger när de besegrade PK-35 Helsingfors med 3-1 i Nationella ligan på hemmaplan.

Det första målet kom i den 26:e minuten och det var Ashley Riefner som gjorde det. Drygt fem minuter senare ökade Ode Fulutudilu på till 2-0 och Isabella Mattsson fastställde slutresultatet på övertid i den första halvleken. Sett till hur spelet såg var det helt rättvist att ÅU ledde med så stora siffror efter halva matchen.

I den andra halvleken slog ÅU av på takten och spelade av matchen. Reduceringen för PK-35 kom på övertid.

ÅU behåller serieledningen nu med 34 poäng, vilket är tre poäng mer än tvåan TiPS, men då har Dickursbylaget en match mindre spelad.

Nästa match för ÅU:s del är cupfinalen som spelas nästa söndag i Vanda och det är TiPS som står för motståndet.