Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 7 november, 2022 - 11:21Uppdaterad: måndag, 7 november, 2022 - 14:19

Anna Nurmi klar för ÅU

Fotboll. Åland United har kontrakterat Anna Nurmi inför nästa säsong.

Hon kommer närmast från finländska mästarna KuPS, och innan dess representerade hon TiPS och PK-35. Anna Nurmi är född 1997 och i Åland United är det tänkt att hon främst ska vara ytterback. I ett pressmeddelande säger Anna Nurmi att hon ser framemot nya utmaningar på Åland.

- Jag har hört mycket positivt om laget och verksamheten. Jag är övertygad om att Åland United är den bästa klubben för mig just nu att utvecklas i och ta nästa steg i karriären, säger hon enligt pressmeddelandet.

I helgen skrev också Cajsa Kronström, som säsongen 2022 hade ett ungdomskontrakt med ÅU ett vanligt spelarkontrakt med klubben för nästa säsong. I år spelade hon tre matcher för ÅU, och många för farmarlaget IFK Mariehamn.

I och med värvningarna har ÅU nu tolv spelare kontrakterade för säsongen 2023.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »