Publicerad: lördag, 6 oktober, 2018 - 21:03

Andra raka segern för IFK-hockey

IFK Mariehamn vann sin andra raka seger i ishockeyns division 3 när Ormsta besegrades på bortaplan med 7-5, men det var spännande äda in till slutet när IFK gjorde sista målet i öppen kasse.

Men vi tar det från början, IFK började bäst och tog ledningen redan efter en halv minut när Andreas Stenberg gjorde sitt första mål för kvällen. Sen gjorde hemmalaget två raka mål innan Benny Quarfordt kvitterade för IFK.
Den andra perioden började lika bra som den första, Otto Lifver gav IFK ledningen efter bara 23 sekunder. Ormsta kvitterade igen, men inna perioden var slut hade Silfver återigen gett IFK ledningen.
Den tredje perioden började som de två tidigare, IFK gjorde mål och än en gång genom Silfver. Sen reducerade hemmalaget och Pontus Nylén såg till att IFK tog tillbaka ledningen med två mål. Med 36 sekunder kvar av matchen kom nästa reducering och sen tog Ormsta ut målvakten i jakten på en kvittering, men istället var det Stenberg som fastställde slutresultatet med sitt andra mål.

IFK är i topp i tabellen med full pott efter två omgångar och imorgon på förmiddagen väntar IK Waxholm i nästa match.