Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 20 augusti, 2022 - 13:17Uppdaterad: lördag, 20 augusti, 2022 - 13:25
  • Albin Granlund är tillbaka i IFK under hösten. Arkivbild, foto: Hasse Persson Bru.

Albin Granlund tillbaka i IFK

Nu står det klart att Albin Granlund återvänder till IFK Mariehamn och förstärker laget säsongen ut, det skriver IFK Mariehamn på sina sociala medier.

Han är spelklar redan till söndagens match mot Ilves. Granlund har spelat strax under hundra matcher i IFK och var med när laget år 2015 vann cupen och 2016 vann finska ligan. Han har även spelat ett tjugotal A-landskamper för Finland. 2018 flyttade han till Örebro SK och efter några säsonger i allsvenskan flyttade han till Stal Mielec som spelar i högsta ligan i Polen. Efter att kontraktet med dem löpte ut vid halvårsskiftet har Granlund tränat med IFK Mariehamn.

- Det känns fint att återvända till IFK. Jag har fantastiska minnen från min förra sejour i klubben och fick då uppleva några av höjdpunkterna i min karriär. Jag ser stor potential i truppen och hoppas att jag kan dra mitt strå till stacken för att höstsäsongen ska bli framgångsrik för Grönvitt, säger Albin Granlund på IFK Mariehamns sociala medier.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »