Publicerad: lördag, 25 maj, 2024 - 19:44Uppdaterad: lördag, 25 maj, 2024 - 20:07

Åland United vann mot PK-35 Helsingfors – Linda Nyman segerskytt

Åland United besegrade PK-35 Helsingfors med 1-0 hemma på WHA på lördagen, efter mål av Linda Nyman tidigt i den andra halvleken.

Första halvleken slutade alltså mållöst, där ÅU var närmast att spräcka nollan i form av en stolpträff. Nymans mål kom nästan direkt efter att den andra halvleken kört igång, då hon efter en frisparkssituation slog in bollen i mål från en position strax utanför straffområdet. Inga ytterligare mål, men 1-0 segern var ändå rätt så komfortabel för ÅU:s del.

– Vi hade våra chanser att göra mål och kanske hade lite svårigheter att hitta den sista passningen i första halvlek, säger Linda Nyman efter matchen.

Nu väntar ett litet matchuppehåll i Nationella ligan för ÅU:s del, då nästa match är den 8 juni då man möter HJK på bortaplan i Helsingfors.