Publicerad: lördag, 23 februari, 2019 - 18:42Uppdaterad: söndag, 24 februari, 2019 - 18:00
  • Sara Nordin spelade de första 75 minuterna av matchen. Foto: Hasse Persson-Bru.
  • Mikaela Frondelius hoppade in i den andra halvleken. Foto: Hasse Persson-Bru.

Åland United slog AIK med 3-0

Fotboll: Åland United vann lördagens träningsmatch mot AIK med 3-0. Samtliga mål kom i den första halvleken.

United tog ledningen redan i den andra minuten när tidigare AIK-spelaren Emelie Johansson serverade Rosa Maria Herreros Ossorio fram till 1-0.

2-0 kom efter 31 minuters spel genom Signy Aarna. Återigen svarade Johansson för assisten.

3-0 kom efter 45 minuter när Herreros Ossorio gjorde sitt andra mål för dagen, assisterad av Monica Hagström.

Även om United vann med klara siffror så skapade AIK en hel del farligheter i tränare Caroline Sjöbloms frånvaro. Samuel Fagerholm lät målvakterna i United få var sin halvlek. Den svettigaste räddningen svarade Anna Tamminen för i den första halvleken när hon tippade en boll i ribban.