Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 7 september, 2023 - 09:15Uppdaterad: torsdag, 7 september, 2023 - 09:15
  • Adelina Engman åkte på en fotledsfraktur tidigare i veckan. Foto: G40 Studio

Adelina Engman borta resten av säsongen med fotledsfraktur

Hammarby IF:s Adelina Engman missar resten av säsongen på grund av en fotledsfraktur.  
– Just nu känns det väldigt tungt, och att inse att jag inte kommer få vara med och bidra på planen under hösten gör mig väldigt ledsen. Operationen är avklarad och jag vet att en lång rehabperiod väntar, säger Adelina Engman till klubbens hemsida. 

Det var på en träning tidigare under veckan som Adelina Engman skadade sig. Hon opererades redan samma kväll och nu väntar en längre tid av rehabträning. 
– Som alltid lider man med spelare som råkar ut för allvarliga skador. Vi tappar hennes kvalitéer, bredd i truppen och en proffsig spelare under träning, säger sportchef Johan Lager

Förutom resten av den allsvenska säsongen missar även Adelina Engman landslagets Nations League-matcher som spelas under hösten där Finland ingår i samma grupp som Slovakien, Rumänien och Kroatien.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »