Publicerad: söndag, 28 oktober, 2018 - 13:25
  • Bilden från en match mot Norrtälje på hemmais tidigare i år.

3 p för IFK hockey

IFK Mariehamn hade två bortamatcher i hockeyns division 3 i helgen och det blev en förlust och en vinst.

Det började med förlust mot Gimo igår lördag, hemmalaget vann med 6-4 efter att det sista målet kom i tom IFK-kasse. Då hade IFK just reducerat till 4-5 och jagade en kvittering, men istället var det Gimo som kunde punktera matchen.

Idag söndag gick det bättre, seriejumbon Norrtälje IK krossades med hela 11-5. Norrtälje tog ledningen tidigt men innan den första perioden var slut hade IFK i princip avgjort matchen, då var ställningen 4-1 till IFK. När andra perioden var över ledde IFK med 7-2 och tredje blev en transportsträcka mot slutsignalen där de övriga målen kom.

IFK toppar tabellen med 21 poäng efter nio spelade matcher. Östervåla som ligger tvåa har bara spelat sex matcher och har 15 poäng.