Publicerad: lördag, 28 juli, 2018 - 20:39Uppdaterad: lördag, 28 juli, 2018 - 20:40

12 raka och serieledning för ÅU

Åland United är tillbaka på toppen av damernas fotbollsliga efter en 3-0 vinst mot Ilves.

Emelie Johansson var matchvinnaren i Åland Uniteds seger mot Ilves i lördags. Framför 301 åskådare nätade hon två mål i första halvleken vilket gav det Åländska hemmalaget en stabil ledning inför vilan. I andra halvlek var det Signy Aarna som satte pricken på i:et då hon gjorde 3-0 till United.

I och med vinsten hoppar Åland United förbi HJK och är återigen ledare i serien. Men det är fortsatt jämnt med tre poäng som skiljer första plats från fjärde plats. Frågan om Åland United kan förlora är snart på bordet då laget har spelat 12 ligamatcher utan förlust.