Sagostunden

Sagostunden sänds i Ålands Radio klockan 07.15 på vardagar.

En rymdnatt med Panter-3

En rymdnatt med Panter del 3
Sagostunden
Del 3 av tredje kapitlet i Dylan Plymsvans - En rymdnatt med Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

En rymdnatt med Panter-2

En rymdnatt med Panter del 2
Sagostunden
Del 2 av tredje kapitlet i Dylan Plymsvans - En rymdnatt med Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

En rymdnatt med Panter-1

En rymdnatt med Panter del 1
Sagostunden
Del 1 av tredje kapitlet i Dylan Plymsvans - En rymdnatt med Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

Jag träffar Panter - 4

Jag träffar Panter del 4
Sagostunden
Del 4 av andra kapitlet i Dylan Plymsvans - Jag träffar Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

Jag träffar Panter - 3

Jag träffar Panter del 3
Sagostunden
Del 3 av andra kapitlet i Dylan Plymsvans - Jag träffar Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

Jag träffar Panter - 2

Jag träffar Panter del 2
Sagostunden
Del 2 av andra kapitlet i Dylan Plymsvans - Jag träffar Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

Jag träffar Panter - 1

Jag träffar Panter del 1
Sagostunden
Del 1 av andra kapitlet i Dylan Plymsvans - Jag träffar Panter. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

En natt i Rio de Janeiro - 5

En natt i Rio de Janeiro del 5
Sagostunden
Del 5 av första kapitlet i Dylan Plymsvans - En natt i Rio de Janeiro. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

En natt i Rio de Janeiro - 4

En natt i Rio de Janeiro del 4
Sagostunden
Del 4 av första kapitlet i Dylan Plymsvans - En natt i Rio de Janeiro. Boken är skriven av Ann-Christin Waller som även är den som läser.

Sidor