Poddradio: Mitt Åland

Hur ser våra partiledares Åland ut? I serien Mitt Åland får varje partis ordförande välja en plats på Åland och ta med en gäst. De får en möjlighet att berätta om just sitt Åland i ett samtal om politiska visioner, och de egna drivkrafterna i det politiska arbetet.

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/792

Mitt Åland - Camilla Gunell

Mitt Åland: Camilla Gunell, partiordförande för Socialdemokraterna, och Berndt Schalin, vd för Flexens
Mitt Åland
De åländska partiordförandena har under rubriken Mitt Åland valt en gäst och en plats för ett samtal om politiska visioner och de egna drivkrafterna i det politiska arbetet. I det här sista avsnittet träffar Frippe Granlund Socialdemokraternas partiledare Camilla Gunell för ett samtal om politik och framtid. Hennes gäst är Berndt Schalin, vd för Flexens.

Mitt Åland - Bert Häggblom

Mitt Åland: Bert Häggblom
Mitt Åland
De åländska partiordförandena har under rubriken Mitt Åland valt en gäst och en plats för ett samtal om politiska visioner och de egna drivkrafterna i det politiska arbetet. Hasse Persson-Bru träffar i detta avsnitt Bert Häggblom, ordförande för Obunden Samling.

Mitt Åland - Pia Eriksson

Mitt Åland: Pia Eriksson
Mitt Åland
De åländska partiordförandena har under rubriken Mitt Åland valt en gäst och en plats för ett samtal om politiska visioner och de egna drivkrafterna i det politiska arbetet. Hasse Persson-Bru träffar i detta avsnitt Pia Eriksson, ordförande för Ålands Framtid.

Mitt Åland - Katrin Sjögren

Mitt Åland: Katrin Sjögren
Mitt Åland
De åländska partiordförandena har under rubriken Mitt Åland valt en gäst och en plats för ett samtal om politiska visioner och de egna drivkrafterna i det politiska arbetet. Hasse Persson-Bru träffar i detta avsnitt Katrin Sjögren, ordförande för Liberalerna på Åland.

Mitt Åland - Veronica Thörnroos

Mitt Åland: Veronica Thörnroos
Mitt Åland
De åländska partiordförandena har under rubriken Mitt Åland valt en gäst och en plats för ett samtal om politiska visioner och de egna drivkrafterna i det politiska arbetet. Hasse Persson-Bru träffar i detta avsnitt Veronica Thörnroos, ordförande för Åländsk Center.

Mitt Åland - Annette Holmberg-Jansson

Mitt Åland: Anette Holmberg-Jansson
Mitt Åland
De åländska partiordförandena har under rubriken Mitt Åland valt en gäst och en plats för ett samtal om politiska visioner och de egna drivkrafterna i det politiska arbetet. Hasse Persson-Bru träffar i detta avsnitt Annette Holmberg-Jansson, ordförande för Moderat Samling för Åland.

Mitt Åland - Simon Holmström

Mitt Åland: Simon Holmström
Mitt Åland
De åländska partiordförandena har under rubriken Mitt Åland valt en gäst och en plats för ett samtal om politiska visioner och de egna drivkrafterna i det politiska arbetet. Hasse Persson-Bru träffar i detta avsnitt Hållbart Initiativs talesperson Simon Holmström.