Poddradio: Sommarprat 2019

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/752

Bengt Östling 9/8

Sommarprat 9/8, Bengt Östling:
Sommarprat 2019
Säsongens sista sommarpratare är Bengt Östling. Han är journalisten som bland annat varit USA-korrespondent för YLE. Bengt har även ett stort intresse för öar.

Peter Wiklöf 8/8

Sommarprat 8/8, Peter Wiklöf:
Sommarprat 2019
Dagens sommarpratare är Peter Wiklöf som är vd på Ålandsbanken. Sommarpratet kommer att handla om temat “vad är det som gör att vi befinner oss där vi är i livet” där lyssnarna kommer få ta del av Peters egen resa. Musiken kommer vara en blandad kompott med allt från dagens topplistor till 80-talshits.

Alexandra Trizna 7/8

Sommarprat 07/8, Alexandra Trizna:
Sommarprat 2019
Dagens sommarpratare är Alexandra Trizna. Hon är konstnär och växte upp i Sankt Petersburg i Ryssland. "Öar" i hennes liv kommer att vara den röda tråden genom sommarpratet.

Mikaela Nyman 6/8

Sommarprat 6/8, Mikaela Nyman:
Sommarprat 2019
Dagens sommarpratare är Mikaela Nyman. Hon är författare och frilansjournalist bosatt på Nya Zeeland. Sommarpratet kommer att handla om Stilla havet, cykloner och hennes skrivande.

Johanna Evenson 2/8

Sommarprat 02/8, Johanna Evenson:
Sommarprat 2019
Dagens sommarpratare är Johanna Evenson. Hon är en återvändande ålänning som på två månader lyckades gifta sig tre gånger med samma man. Sommarpratet kommer att handla om det och om att tappa bort sig eller hitta rätt - det beror på hur man ser det!

Lena von Knorring 1/8

Sommarprat 01/08, Lena von Knorring:
Sommarprat 2019
Dagens sommarpratare är Lena von Knorring. Hon är chef vid Ålandskontoret i Helsingfors. Programmet kommer att handla om hennes förhållande till Åland och hur det kommer sig att Åland är så viktigt för henne.

Marcus Wallén 31/7

Sommarprat 31/7, Marcus Wallén:
Sommarprat 2019
Dagens sommarpratare är Marcus Wallén. Han är återflyttad journalist och författare. Sommarpratet kommer att utspela sig huvudsakligen i Mariehamn och på Åland - men för 80 år sedan.

Åsa Tamminen 30/7

Sommarprat 30/7, Åsa Tamminen:
Sommarprat 2019
Dagens sommarpratare är Åsa Tamminen. Hon jobbar som närvårdare i Lumparland och pratar under rubriken "Vad skall jag bli när jag blir stor?". Svaret på den frågan har utkristalliserat sig för henne och hon kommer att avslöja det i sommarpratet.

Johan Ehn 29/7

Sommarprat 29/7, Johan Ehn:
Sommarprat 2019
Dagens sommarpratare är Johan Ehn som är en avstigande politiker efter 16 år i lagtinget. Pratet kommer att handla om förändring, rädsla och mod. Dessa tre ord kommer Johan att prata om efter egna erfarenheter och knyta dem till samhället i stort. Musiken är utvald för att ge en röd tråd till sommarpratet men det kommer även några personliga favoriter.

Sidor