Poddradio: Trosbekännelser

Tittar kvinnor på porr? Hur vill vi ha sex, och vad gör oss kåta? I podden Trosbekännelser får du svar på alla dina frågor om kvinnlig sexualitet, ur ett kvinnligt perspektiv. Det här är ingen podd för dig som är lättstött!

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/737

Trosbekännelser: Nio sätt att få orgasm

Trosbekännelser: Nio sätt att få orgasm
Trosbekännelser
Det finns nio olika sätt för en kvinna att få orgasm, men vilka nio är det? Dessutom: Har du kommit med hjälp av en eltandborste? Här får du lära dig allt du inte visste att du ville veta om just orgasmer!

Trosbekännelser: Sandra Lindström

Trosbekännelser möter Sandra Lindström
Trosbekännelser
Hur blev det kvinnans jobb att sopa upp brödsmular och packa jympapåsar? I dagens avsnitt pratar vi med psykologen och föreläsaren Sandra Lindström om strukturell jämställdhet. Eller snarare kanske bristen på strukturell jämställdhet.

Trosbekännelser: Stor lyssnarfrågespecial!

Trosbekännelser: Stor lyssnarfrågespecial (del 1/2)
Trosbekännelser: Stor lyssnarfrågespecial (del 2/2)
Trosbekännelser
Under totalt tolv avsnitt har vi tjatat på dig som lyssnar att skicka in dina egna frågor, förslag och synpunkter. I det här avsnittet samlar vi ihop ALLT ni lyssnare undrat över, och delar ut frikostigt med råd och åsikter om allt från preventivmedel till våra bästa raggningstips.

Trosbekännelser: Kama Sutra

Trosbekännelser: Allt du velat veta om kama sutra
Trosbekännelser
Jodå, folk hade sex även före vår tideräkning, och en kultur där sex var något extra fantastiskt var det tidiga hinduistiska Indien. Där skrev författaren Vatsyayana sin "Aforismer om kärlek", en bok som skulle bli världskänd under sitt sanskritnamn: "Kama Sutra". Men vad är kama sutra egentligen, hur går det till, och vad får man ut av det? Trosbekännelser har gjort en djupdykning i frågan.

Trosbekännelser: Man-ualen

Trosbekännelser: Allt ni män gör fel i sängen!
Trosbekännelser
Vi som gör Trosbekännelser är bägge kvinnor, och vi diskuterar sex ur vårt eget perspektiv. Men ett av perspektiven är förstås allt ni män gör i sänghalmen, och framför allt det ni gör fel. Grattis alla män, här får ni en manual över alla era misstag - så att ni kan bli bättre på att tillfredsställa oss: En "man-ual"!

Trosbekännelser: Fetischer

Trosbekännelser: Fetischism
Trosbekännelser
Vad är en fetisch, och vilka fetischer är vanligast? Och har både män och kvinnor fetischer? Just detta diskuteras den här veckan i Trosbekännelser.

Trosbekännelser: Otrohet

Trosbekännelser: Otrohet
Trosbekännelser
Vad innebär det egentligen att vara otrogen, och finns det några vägar tillbaka från en otrohetsepisod? Och vad innebär det att ha ett "öppet förhållande"? Och skulle programledarparet hoppa i säng med någon som redan är upptagen?

Trosbekännelser: Dejtingappar

Trosbekännelser: Dejtingappar
Trosbekännelser
I detta avsnitt av Trosbekännelser diskuterar Sofia och Anna olika dejtingappar. Vad är deras erfarenheter av apparna? Vad finns det för för- och nackdelar med dessa appar och hur har det gått att träffa någon via en app?

Trosbekännelser: Sexleksaker

Trosbekännelser: Sexleksaker
Trosbekännelser
Klitorissugar, ekologiska glidmedel eller kanske en elsladdsförsedd "Magic wand"? Utbudet av sexleksaker för kvinnor är stort. I veckans "Trosbekännelser" får du fakta på bordet: Vilken typ är bäst?

Sidor