Poddradio: Valsnack med Smeds

Ålands Radios podcast inför valen 2019. Av och med Nina Smeds.

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/708

Valsnack: Analys av EU-valet

Valsnack: Analys av EU-valet
EU-valet 2019
EU valet är över. Tillsammans med Fredrika Fellman, politisk redaktör på Nya Åland och Jonas Bladh, politisk redaktör på Ålandstidningen gör vi en analys av valresultatet. Åland, Finland och hela Europa avhandlas. Redaktör för Valsnack är denna vecka Martina Eriksson.

Valsnack med Smeds: Vad gör Åland i Bryssel?

Valsnack med Smeds och Julia Lindholm
EU-valet 2019
Julia Lindholm har varit åländsk specialsakkunnig vid den finländska representationen sedan 18 augusti 2014. I och med att Åland gick med i EU samtidigt som Finland lyckades man förhandla till sig den positionen. Julia berättar vad hon gör och vad som är det senaste och hetaste inom EU.

Valsnack med Smeds - EU-valet

Valsnack med Smeds tar sikte på EU-valet den 26 maj:
EU-valet 2019
När Åland blev medlem i EU den 1 januari 1995 låg det många års arbete bakom anslutningsavtalet. Lilla Åland lyckades få till stånd många undantag...

Valsnack med Smeds-riksdagsvalet del 4

Valsnack med Smeds-riksdagsvalet del 4
Valsnack med Smeds
Riksdagsvalet är över. Men regeringsspelet har börjat. Vem ska bilda regering? Och hur går det för Mats Löfström i riksdagen? Vi har de erfarna analyserna.

Valsnack med Smeds, riksdagsvalet del 3

Valsnack med Smeds: riksdagsval del 3
Valsnack med Smeds
Det tredje avsnittet av Ålands Radios valpodcast där de tre första avsnitten handlar om det stundande riksdagsvalet. Medverkar gör Roger Jansson, veteranpolitiker med riksdagserfarenhet och Kerstin Österman-Rosenqvist, pensionerad politisk redaktör.

Valsnack med Persson Bru, riksdagsvalet

Valsnack med Persson-Bru, riksdagsval del 2
Valsnack med Smeds
Det andra avsnittet av Ålands Radios valpodcast där de tre första avsnitten handlar om det stundande riksdagsvalet. Medverkar gör förra riksdagsassistenten Christine Kotzev och den åländska politikern Axel Jonsson.

Valsnack med Smeds, riksdagsvalet

Valsnack med Smeds: riksdagsval del 1
Valsnack med Smeds
Valsnack med Smeds är Ålands Radios valpodd inför valen 2019. I de tre första avsnitten handlar det om riksdagsvalet. I dagens program hör vi valveteranerna Göran Djupsund, professor i statskunskap och Harriet Tuominen, pensionerad politisk reporter och ledarskribent.