Poddradio: Livshissen

Livshissen är en podcast där ni får följa Linda och Camilla, två åländska kvinnor i 40 års åldern. De kliver ur sin bekvämlighetzon och pratar öppet om hur det känns när livet verkar ha stannat upp. Frågan är: Var detta verkligen allt? Dagarna går på rutin, den oumbärliga modern är inte längre lika behövd och plötsligt sitter de och funderar på frikort, gumsjuka och gåbbrövar.

Livshissen producerades till en början som ett samarbete med Svenska Yle och var ursprungligen ett resultat av Svenska Yles tävling Podlabbet.

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/626

Obekväma incidenter och oställda diagnoser

Obekväma incidenter och oställda diagnoser:
Livshissen
Camillas och Lindas tantighet och oställda diagnoser blir värre med åren. Men spelar det någon roll?

Livshissen: Fatshaming och lunchnyp

Fatshaming och lunchnyp:
Livshissen
Camilla har tappat greppet om sigsjälv, Linda är sugen på lunchnyp och bägge har de utmanat sig själva sedan vi hörde från dem senast. Livshissen är tillbaka med en ny, ljuvlig, tredje säsong - välkomna med!

Livshissen: Souvenirer och brev på posten

Livshissen: Souvenirer och brev på posten:
Livshissen
Camilla har gjort en resa som piggade upp, inte bara henne själv, utan även Linda. Hur då? Vi får också veta hur det gick när Linda reste till Stockholm med ett uppdrag från Camilla. Och så får vi svaret på frågan hur redo Linda och Camilla är för att ta in en bebis igen i sina livshissar.

Livshissen: När hissen går neråt

När hissen går neråt:
Livshissen
I detta avsnitt av Livshissen åker hissen neråt för en stund. Hur ska man hantera ett riktigt dåligt humör? Hur länge är det okej att vara sur egentligen och hur får man hissen att åka uppåt igen? Vi får också höra om incidenter på gymmet och tips på hur man kan träffa en partner efter att man fyllt 40.

Livshissen: 40 + och dickpicks på jobbdatorn

40+ och dickpicks på jobbdatorn:
Livshissen
Linda har nu fyllt 40. Hur känns det och vad har hon planerat för att utveckla sig själv som 40-åring? Mikael Persbrandt sitter löst på frikortens tron, men vem ska ta hans plats? Och vad skulle Camilla och Linda göra om de vann på lotto?

Livshissen: Mumset kommer till tals

Mumset kommer till tals:
Livshissen
I detta specialavsnitt av Livshissen gästas Linda av Mumset - mannen som förekommit i varenda avsnitt av podden. Nu får han säga sitt om frikort, kärboförhållande och gåbbrövar.

Livshissen: Beundrarbrev, vax-kris och en bombnyhet

Beundrarbrev, vax-kris och en bombnyhet
Livshissen
Linda och Camilla talar om navlar då de svarar på ett e-post de fått från en beundrare. Varför det? Vad handlade sommarens vax-kris om och var befinner sig Bästa mamma-plaketten? Dessutom överraskar Linda Camilla med släppa en BOMB-nyhet.

Livshissen: Behovsutmaningar och censurmurar

Behovsutmaningar och censurmurar:
Livshissen
Camilla och Linda är tillbaka i Livshissen efter sommarlovet. Hur gick sommaren? Har de fått några nya rutiner under semestern? Hur löste de utmaningarna som uppstår på sommarstugorna då behoven tränger på? Och får man verkligen vara naken hur som helst på stugan fast man har grannar?

Livshissen: De bästa godbitarna

De bästa godbitarna
Livshissen
Linda och Camilla summerar sina tidigare avsnitt och förbereder sig inför sommaren i det sista avsnittet innan Livshissen åker på sommarlov. Men vad ska de göra i sommar? Och varför bajsar Linda i en låda på sommarstugan?

Sidor