Poddradio: Livshissen

Livshissen är en podcast där ni får följa Linda och Camilla, två åländska kvinnor i 40 års åldern. De kliver ur sin bekvämlighetzon och pratar öppet om hur det känns när livet verkar ha stannat upp. Frågan är: Var detta verkligen allt? Dagarna går på rutin, den oumbärliga modern är inte längre lika behövd och plötsligt sitter de och funderar på frikort, gumsjuka och gåbbrövar.

Livshissen har producerats i samarbete med Svenska Yle och är ett resultat av Svenska Yles tävling Podlabbet.

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/626

Livshissen: Mumset kommer till tals

Mumset kommer till tals:
Livshissen
I detta specialavsnitt av Livshissen gästas Linda av Mumset - mannen som förekommit i varenda avsnitt av podden. Nu får han säga sitt om frikort, kärboförhållande och gåbbrövar.

Livshissen: Beundrarbrev, vax-kris och en bombnyhet

Beundrarbrev, vax-kris och en bombnyhet
Livshissen
Linda och Camilla talar om navlar då de svarar på ett e-post de fått från en beundrare. Varför det? Vad handlade sommarens vax-kris om och var befinner sig Bästa mamma-plaketten? Dessutom överraskar Linda Camilla med släppa en BOMB-nyhet.

Livshissen: Behovsutmaningar och censurmurar

Behovsutmaningar och censurmurar:
Livshissen
Camilla och Linda är tillbaka i Livshissen efter sommarlovet. Hur gick sommaren? Har de fått några nya rutiner under semestern? Hur löste de utmaningarna som uppstår på sommarstugorna då behoven tränger på? Och får man verkligen vara naken hur som helst på stugan fast man har grannar?

Livshissen: De bästa godbitarna

De bästa godbitarna
Livshissen
Linda och Camilla summerar sina tidigare avsnitt och förbereder sig inför sommaren i det sista avsnittet innan Livshissen åker på sommarlov. Men vad ska de göra i sommar? Och varför bajsar Linda i en låda på sommarstugan?

Livshissen: Barndomen med heta linjen

Uppväxten till livet i lådan
Livshissen
Linda och Camilla berättar om sin telefonskräck och barndomen med busringningar och heta linjen. Linda avslöjar nya detaljer om sitt ohälsosamma samlande och Camilla om sitt mobilberoende

Livshissen: Kärbo, sjömansförhållande och barbiedocksbordell

Kärbo, sjömansförhållande och barbiedocksbordell
Livshissen
Linda och Camilla funderar på männen de delar sina inrutade liv med, om sovstilar, egentid och relationer. Camilla har en annan kärleksförbindelse i livet - till sitt badkar. Linda berättar ofrivilligt om sitt gamla förhållande till barbiedockor.

Livshissen: Not our proudest moments

Not our proudest moments
Livshissen
Linda som inte gillar mat har hittat sitt drömland. Men hur många gubbvarningar plockade Lindas sambo på resan? För att utmana sig själva och komma utanför boxen bjuder Camilla och Linda på en kavalkad av historier som de kanske inte är superstolta över.

Livshissen: Vad har män i olika ålderskategorier att erbjuda?

Vad har män i olika ålderskategorier att erbjuda?
Livshissen
Drömmen om den perfekta partnern är något man kan ägna sig åt för att fly vardagen. Vad har män i olika ålderskategorier att erbjuda och vad kan Linda och Camilla erbjuda dem?

Livshissen: Livsmilstolpar - höjdpunkter och bottennapp

Livsmilstolpar - höjdpunkter och bottennapp
Livshissen
Linda och Camilla funderar över livsmilstolpar som brutit vardagsmönstret i livet. De frivilliga och de ofrivilliga - höjdpunkter och bottennapp.

Sidor