Poddradio: Panelen

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/558

Panelen, 7 juni

Panelen, fredagen den 7 juni
Åland idag
I går firade Sverige sin nationaldag, men vad har landet utan krigsminnen och stora ledare att vara stolt över? Vi hjälper landet på traven! Och det här med högklackat som påtvingad klädkod för kvinnor, bra eller dåligt?

Panelen, 24 maj

Panelen 24 maj
Åland idag
I dagens panel pratar vi om Hockey-VM, EU-valet och även om att polisen i tisdags inte hann med alla utryckningar och bad om ursäkt till anmälare och drabbade för det i sin polisrapport.

Panelen, 17 maj

Panelen, fredagen den 17 maj
Åland idag
I Panelen den här gången: Vi uppmärksammar homo-, bi- och transfobi och tipsar om en kurs för att bli av med sin fobiska rädsla. Och så pratar vi miljö.

Panelen, 10 maj

Panelen, fredagen den 10 maj
Åland idag
I fredagens Panelen: Räcker Pommern för att få svenskarna av båten? Mors dag: Borde vi dela ut straff i stället för gåvor? Och är det rätt av Paf att tjäna mindre pengar?

Panelen, 3 maj

Panelen, fredagen den 3 maj
Åland idag
I dagens panelen diskuterar vi lök- och sillglassens vara eller inte vara, krishantering i samhället och nyttig alkohol.

Panelen, 26 april

Fredagspanelen den 26 april
Åland idag
Terrorbombningar, bra eller dåliga? Och vems ansvar är det att betala Ålands broar? Det är två av ämnena i dagens Panelen.

Panelen, 5 april

Panelen, fredagen den 5 april
Åland idag
I veckans panel diskuteras redernäringens behov av förnyelse, örnjakt med drönare och föräldrarnas ansvar över barnens ekonomi. Dessutom: Kalsongerna som skickar SMS när mannens stolthet står som bäst.

Panelen, 29 mars

Panelen, fredagen den 29 mars
Åland idag
I veckans avsnitt får vi veta hur sommaren blir, och vilken månad som blir bäst för semester. Och blir det mycket eller inget regn? Panelen vet, som alltid, svaret.

Panelen, 15 mars

Panelen, fredagen den 15 mars
Åland idag
Är det försent för vår planet, och borde vi som är vuxna i dag få något straff? Om tolv år ska 70 procent av all elektricitet som används på Åland också produceras här. Är vindsnurror rätt metod? Och hur ska vi egentligen tala med Helsingfors så att de bryr sig?

Sidor