Poddradio: Sportpodden

Programmet lyfter lokala sporthändelser och diskussioner.

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/542

Sportpodden om idrottsåret 2019 inför Idrottsgalan

Lyssna på det senaste avsnittet här:
Sportpodden
I Sportpodden denna vecka gästas vi av Thomas Jonsson från Ålandstidningen och Victor Sundqvist från Nyan. Vi summerar idrottsåret 2019 inför Idrottsgalan den 25:e januari. Det diskuteras om att det är fyra nominerade i kategorin årets kvinnliga idrottare, när det tidigare året varit tre och även i alla andra kategorier nominerats tre. Det debatteras om det är korrekt att ta bort åländska sportprofiler som Adelina Engman och Johanna Bäcklund för att de inte representerat en åländsk förening under de senaste fem åren. Det argumenteras om det är rätt att jämföra ledare för individuella idrotter kontra lagidrotter.

Sportpodden om träning och kost med Tommy Lundberg

Lyssna på senaste avsnittet här
Sportpodden
I årets första avsnitt av Sportpodden pratar vi om träning och kost.

Sportpodden 12 december 2019

Kristoffer Weckström intervjuas av Peter Grönholm
Sportpodden
I sportpodden träffar vi Kristoffer Weckström som nyligen avslutade sin tjänst som rehab- och fystränare för IFK Mariehamn. Vi pratar om tiden i IFK och om hur man ska träna för att undvika skador både som ung och som vuxen.

Sportpodden 27 november 2019

Lyssna på senaste avsnittet här
Sportpodden
I det här avsnittet av Sportpodden lämnas den trygga studion i radiohuset och ger sig iväg till judohallen i Idrottsgården.

Sportpodden 13 november 2019

Lyssna på Sportpodden här:
Sportpodden
I Sportpodden gästas vi den här gången av Peter Lundberg som talar ut om tiden både som fotbollstränare och spelare i IFK Mariehamn.

Sportpodden den 30 oktober 2019

Lyssna på det senaste avsnittet här:
Sportpodden
I Sportpodden denna vecka intervjuas Samuel Fagerholm om den gångna säsongen som har varit för Åland United. Vi pratar om vikten av att göra det enkla bra, hur kontraktsituationen ser ut för spelarna i laget och om problematiken som finns med att försöka scouta spelare på distans.

Sportpodden 15 oktober 2019

Lyssna här:
Sportpodden
I Sportpodden denna vecka pratar vi om de rafflande avslutningar som väntar i fotbollsligorna, men även om ryktena eller snarare bristen på ryktena om vem som ska efterträda Peter Lundberg som IFK-tränare. Dessutom Seglingsligan, Kanonloppet och en hel del annat!

Sportpodden 3 oktober 2019

Lyssna på Sportpodden här.
Sportpodden
I Sportpodden gästar Idrottsminister Tony Asumaa. Vi pratar om vad som åstadkommits under hans fyra år som minister, om idrott i skolan, om hur vi ska få alla att röra sig minst en timme om dagen och om varför han tar med sig en egen ribba när han hoppar höjd.

Sportpodden 18 september

Lyssna på Sportpodden här:
Sportpodden
Vi beklagar att Sportpodden släpps på nätet lite senare än vanligt. Men bättre sent än aldrig. Sportpodden den här veckan gästas av IFK Mariehamns målvaktstränare Johan Sundman. Han har arbetat i det tysta men har hyllats bland målvakterna i IFK för han jobb. Han berättar om hur han arbetar som målvaktstränare, hur vital del videogranskning har kommit att bli i dagens idrott och hans syn på om att spela ut bollen från eget straffområde.

Sidor