Poddradio: Sportpodden

Programmet lyfter lokala sporthändelser och diskussioner.

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/542

Sportpodden 15 oktober 2019

Lyssna här:
Sportpodden
I Sportpodden denna vecka pratar vi om de rafflande avslutningar som väntar i fotbollsligorna, men även om ryktena eller snarare bristen på ryktena om vem som ska efterträda Peter Lundberg som IFK-tränare. Dessutom Seglingsligan, Kanonloppet och en hel del annat!

Sportpodden 3 oktober 2019

Lyssna på Sportpodden här.
Sportpodden
I Sportpodden gästar Idrottsminister Tony Asumaa. Vi pratar om vad som åstadkommits under hans fyra år som minister, om idrott i skolan, om hur vi ska få alla att röra sig minst en timme om dagen och om varför han tar med sig en egen ribba när han hoppar höjd.

Sportpodden 18 september

Lyssna på Sportpodden här:
Sportpodden
Vi beklagar att Sportpodden släpps på nätet lite senare än vanligt. Men bättre sent än aldrig. Sportpodden den här veckan gästas av IFK Mariehamns målvaktstränare Johan Sundman. Han har arbetat i det tysta men har hyllats bland målvakterna i IFK för han jobb. Han berättar om hur han arbetar som målvaktstränare, hur vital del videogranskning har kommit att bli i dagens idrott och hans syn på om att spela ut bollen från eget straffområde.

Sportpodden 4 september 2019

Lyssna på Sportpodden här:
Sportpodden
I Sportpodden blir det den här gången vilda spekulationer om vem som blir IFK Mariehamns nya huvudtränare. Vi pratar om Peter Lundbergs nya uppdrag som U18/19-landslagstränare i Finland och om IFK:s oförmåga att göra mål från straffpunkten.

Sportpodden 21 augusti 2019

Lyssna på det senaste avsnittet här:
Sportpodden
I dagens sportpodd gästas vi av fotbollsspelaren Tommy Wirtanen som 2017 avslutade karriären på elitnivå efter totalt sjutton säsonger i IFK Mariehamn och tre och en halv i Örebro SK.

Sportpodden 7 augusti 2019

Lyssna på det senaste avsnittet här:
Sportpodden
I dagens sportpodd pratar vi med simmaren Olivia Weuro som spenderat några lediga veckor på Åland innan försäsongen drar igång igen i mitten på augusti.

Sportpodden 24 juli 2019

Lyssna på det senaste avsnittet här
Sportpodden
I dagens sportpodd pratar vi med maratonlöparen Johanna Bäcklund som spenderar några veckors "semester" på Åland.

Sportpodden 10 juli

Lyssna på det senste avsnittet här
Sportpodden
I Sportpodden har vi valt att göra lite bakom kulliserna-tittar för att se hur det är att vara på Gibraltar under ett öspel och sen har vi också valt att göra tillbakablickar på två intervjuer.

Sportpodden 26 juni 2019

Lyssna på det senste avsnittet här
Sportpodden
I dagens sportpodd träffar vi vinteridrottarna Isac Holmström (längdskidor) och Jenny Fellman (skidskytte) som båda är på Åland över sommaren.

Sidor