Poddradio: Sommarprat 2018

Prenumerera på denna podcast

Prenumerera genom RSS:
Använd denna länk

Prenumerera i Podcast-appar (Podcaster, CastBox, Podcast Addict)
Använd denna webbadress:
https://alandsradio.ax/podcast/rss/476

Danne Sundman 10/8

Sommarprat 10/8 Danne Sundman:
Sommarprat 2018
Årets sista sommarpratare är Danne Sundman, entreprenör och familjefar. Sommarpratet kommer att bli väldigt personligt och till stor del handla om Dannes sjukdom. "Det blir brutalt och gripande men sån är verkligheten för mig och för många andra som går igenom svåra sjukdomar", säger Danne Sundman.

Kenneth Joelsson 9/8

Sommarprat 9/8 Kenneth Joelsson:
Sommarprat 2018
Dagens sommarpratare heter Kenneth Joelsson och beskrivs som en entreprenör som inte tycker att livet tar slut efter 50. Sommarpratet kommer delvis att handla om Kenneths liv men även om vattenrening.

Malin Gustavsson 8/8

Sommarprat 8/8 Malin Gustavsson:
Sommarprat 2018
Dagens sommarpratare heter Malin Gustavsson och är en av Finlands mest efterfrågade experter på jämställdhetsfrågor. Sommarpratet kommer att handla om Malins resa från att ha haft en mycket negativ inställning till feminism och jämställdhet till att bli hennes arbete på heltid. Hur blev det så här? Malin är född och uppvuxen på Åland men är numera bosatt i Helsingfors.

Laura Hellsten 7/8

Sommarprat 7/8 Laura Hellsten:
Sommarprat 2018
Dagens sommarpratare heter Laura Hellsten och är född och uppvuxen i Mariehamn men jobbar för tillfället som forskare och universitetslärare vid Åbo Akademi i ett ämne som heter teologisk etik och religionsfilosofi. Laura gör även en massa andra saker och idag kommer hon att prata på temat gästfrihet.

Kristian Metsälä 6/8

Sommarprat 6/8 Kristian Metsälä:
Sommarprat 2018
Dagens sommarpratare heter Kristian Metsälä och är en hårdrockande möbeltapetserare. Sommarpratet kommer att handla om Kristians livsresa med uppväxten i Sverige och hur han kom till Åland. Det utlovas dessutom mycket hårdrock!

Staffan Lindström 3/8

Sommarprat 3/8 Staffan Lindström:
Sommarprat 2018
Dagens sommarpratare heter Staffan Lindström och är en musiker som kallar sig för Bromander , han har även arbetat som modell. Sommarpratet kommer att handla om Staffans liv hittills men inte i någon kronologisk ordning utan med inslag av funderingar.

Mona Elmvik 2/8

Sommarprat 2/8 Mona Elmvik:
Sommarprat 2018
Dagens sommarpratare heter Mona Elmvik och är en pensionerad apotekare. Programmet kommer att handla om Monas liv, uppväxten och vilka olika vägar livet har tagit. Mona kommer att spela en härlig blandning av låtar med allt från Il Divo till Bruce Springsteen.

Lisa Mattsson 1/8

Sommarprat 1/8 Lisa Mattsson:
Sommarprat 2018
Dagens sommarpratare heter Lisa Mattsson och är en 22 år gammal ishockeyspelare i Djurgårdens IF. Sommarpratet kommer mest att handla om hennes ishockeykarriär, hur hon har nått sin framgång och tankar och funderingar omkring det.

Jenny Nylund 31/7

Sommarprat 31/7 Jenny Nylund:
Sommarprat 2018
Dagens sommarpratare heter Jenny Nylund och är er lyssnares val som sommarpratare 2018. Jenny bor på Sottunga och sommarpratet kommer till en del att handla om hur det kom sig att hon flyttade dit men det kommer även att handla om hennes liv i allmänhet. Musiken kommer att bestå av en blandning av 60 och 70-tals musik blandat med moderna låtar.

Sidor