Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 13 juli, 2023 - 19:09Uppdaterad: fredag, 14 juli, 2023 - 08:04

Övriga skytteresultat från öspelen under torsdagen

Precis som alla övriga dagar är det en hel del skyttegrenar som hållits i dag torsdag och förutom Stellan Egelands brons i luftpistol(se annan notis) är det lite blandade resultat.

I engelsk sporting slutade Mathias Sundström på tionde plats med 75 träffar av 100 möjliga, Niklas Rehn blev 16:e med 67 träffar och Göran Forsgård hade 57 träffar och blev 21:a. 

I automatic ball trap sköts den första dagen i den individuella tävlingen och Aron Lundström är på 14:e plats med 51 träffar av 75 möjliga och Bengt-Olof Lindgren är 20:e med 40 träffar. Tävlingen fortsätter i morgon och de sex bästa går till final. 

I engelsk skeet ligger Lars Helsing på sjätte plats efter tre omgångar med 67 träffar och Anders Johnsson har 64 träffar på delad nionde plats. Även den tävlingen fortsätter i morgon fredag med de avslutande två rundorna i grundomgången och sen final. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »