Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 8 december, 2016 - 16:04Uppdaterad: torsdag, 8 december, 2016 - 16:07

Wiklöf Holding bygger för framtiden

Mathis-Hallen i centrala Mariehamn förnyas och förstoras under nästa år. Det är en del i ett investeringsprogram på totalt cirka 12 miljoner euro som Wiklöf Holding satsar på.

 Satsningen innebär bland annat att ME-Groups anläggning i Åbo byggs ut med 6.000 kvadratmeter, till 24.000 kvadratmeter, för att möta en ökad efterfrågan på lagrings- och logistiktjänster. På Åland satsar Wiklöf Holding alltså stort på Mathis-hallen i Mariehamn, bland annat för att möta konkurrensen från S-Markets nya butik i Mariehamn.

-Vi kommer att öka öppettiderna till klockan 22.00 och modernisera butiken, bland annat med mer miljövänliga kyl- och frysanläggningar och fler manuella diskar för kött och fisk. Det säger Dan-Johan Dahlblom, Vd för Mariehamns parti.

Arbetet med butiken inleds efter årsskiftet och beräknas vara klart i mars-april 2017.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »